info@ecitybox.com

HELLO BUDAPEST!
Torta rendelés – Kolett cuki
titleName

Torta rendelés – Kolett cuki

Kolett Cuki

“Egyedi torták rendelése, különleges személyek részére”

A Kolett Cuki gondoskodik róla, hogy megrendelői részére olyan egyedi tortákat készítsen, amit tényleg csak azon személyek érdemelnek meg igazán, akik szívünkhöz közel állnak. Nem hétköznapi torták, nem hétköznapi személyeknek!

Ez lett a jelmondatunk, és ragaszkodunk az egyediséghez. Torta választékunk esetében a hangsúlyt nem a mennyiségre, hanem a minőségre fektetjük. Ezért kínálatunk nem rengeteg tortából áll, hanem csak pár darabból, de azt minden esetben a maximális odafigyeléssel, nem tucat gyártásban, hanem egyedi megrendelésekre készítjük.

Számunkra minden egyes torta elkészítése, egy rituálé. Minden egyes tortába, a magas minőségű alapanyagokon kívül beleteszünk, szívünkből és lelkünkből is egy darabot. Olyan kiemelt figyelmet fordítunk minden torta elkészítésének folyamatára, mintha az lenne az első és utolsó remekművünk amit készítenünk kell, és azon áll vagy bukik minden.

A Kolett Cuki zászlójára tűzte, hogy a torta készítést egy olyan dimenzióba emeli, ahová csak abban az esetben lehet, ha az ember tényleg szívből és maximális elköteleződéssel csinálja azt amit csinál. Mi így vagyunk az exkluzív torták készítésével, számunkra ez a művészet szívből jön, és minden egyes remekművet a legnagyobb boldogsággal készítünk. Nekünk a torta készítés nem csak egy lehetséges megélhetési forma, hanem szenvedély…

“És hisszük, hogy az ember csak abban lehet sikeres, amit minden egyes nap, szívvel és szenvedéllyel tud csinálni.”

Baráti Üdvözlettel, Szabó Nikolett (Kolett Cuki)

Megosztás

Cím

Cím:

Budapest

GPS:

47.43199553384708, 19.159981550917564

Telefon:
Elérhetőségek
Útvonaltervezés

Értékelés

Ár
Elhelyezkedés
Személyzet
Szolgáltatás
Mennyire ajánlanád?
Publikálás ...
Az értékelésed sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük