info@ecitybox.com

HELLO BUDAPEST!
Szőnyegtisztítás – Kárpittisztítás – Nett Team
titleName

Szőnyegtisztítás – Kárpittisztítás – Nett Team

Szőnyegtisztítás – Kárpittisztítás – Nett Team 5 1 (1) Vélemény benyújtása

Nett Szőnyeg-és Kárpittisztító – Mániánk a tisztaság!

Vállalkozásunkat 2001-ben indítottuk, fő szakterületünk a helyszíni szőnyeg-illetve kárpittisztítás, valamint a kárpitozott bútorok (ülőgarnitúrák, fotelek, ágymatracok, kanapék) és szőnyegek atkamentesítése.

Központunk Budapesten van, ebből adódóan minden szolgáltatásunk megrendelhető az összes fővárosi kerületben, de rendszeresen dolgozunk szinte az összes főváros környéki településen is. Budapest és agglomerációján kívül eső részeken, kizárólag csak nagyobb szőnyeg-illetve kárpittisztítással kapcsolatos munkákat vállalunk.

helyszíni szőnyeg-illetve kárpittisztítási szolgáltatásaink tekintetében, mindig a maximális minőségre törekedtünk és fogunk is a jövőben. Számunkra a folyamatos innováció kulcsfontosságú tényező, mind a tisztításhoz használt eszközeink, tisztítószereink, és a legmodernebb tisztítási technikák tekintetében egyaránt. Lakossági és céges megrendelőink jelentős többségétől rendszeres visszahívást kapunk, szerződéses megbízóink száma pedig évről-évre növekszik.

A Szőnyeg és Kárpittisztítás menetének leírása

A szőnyeg-illetve kárpittisztításhoz használt bio tisztítószereinket Németországból rendeljük, ezek a tisztítószerek jelenleg az egyik legmagasabb minőséget képviselik Európában, és egy többlépcsős tesztelést követően megkapták a kiváló minősítést az EU-s országokban. Ebből adódóan környezetre, emberre, állatra nézve egyaránt teljesen ártalmatlanok, minden tekintetben megfelelnek a biotisztítószer besorolásnak.

Minden tisztításunknál egyúttal atkamentesítést is végzünk, amit a kárpitozott bútorok (ülőgarnitúrák, fotelek, kanapék, székek, ágyak) és szőnyegpadlók esetében kulcsfontosságúnak tartunk, főleg a pollenallergiára hajlamos személyek környezetében.

A helyszíni szőnyegtisztítással illetve kárpittisztítással kapcsolatos munkáinkat, a jelenlegi leghatásosabb tisztítási technikával végezzük. A Szőnyegpadlók és a kárpitozott bútorok esetében egyaránt, minden tisztítás mélymosásos eljárással történik.

Megosztás

Cím

Cím:

Budapest

GPS:

47.496056329490095, 19.052594619140564

Telefon:
Elérhetőségek
Útvonaltervezés

Nyitvatartási idő

Hétfő

07:00 - 19:00

Kedd

07:00 - 19:00

Szerda

07:00 - 19:00

Csütörtök

07:00 - 19:00

Péntek

07:00 - 19:00

Szombat

08:00 - 19:00

Vasárnap

08:00 - 18:00

Értékelés

Ár
Elhelyezkedés
Személyzet
Szolgáltatás
Mennyire ajánlanád?
Publikálás ...
Az értékelésed sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Nett Team június 16, 2018 8:47 de.
Ár
Elhelyezkedés
Személyzet
Szolgáltatás
Mennyire ajánlanád?

Minden rendben ment, gyönyörű lett a kanapénk. Köszönjük!

Üdv. Veres Klára (Budapest)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük