info@ecitybox.com

HELLO BUDAPEST!
Sittszállítás – Lomtalanítás – Áruszállítás – Tici Transport
titleName

Sittszállítás – Lomtalanítás – Áruszállítás – Tici Transport

Sittszállítás – Építőanyag szállítás – Áruszállítás

A belföldi áruszállítás, sittszállítás, építőanyag szállítás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunkkal, garantáltan az Önök hasznára leszünk. Telephelyünk Budapesten van, és 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel dolgozunk, ezáltal még a fővárosban is, mindenféle engedélykötelezettség nélkül végezhetjük, a ránk bízott szállítási feladatokat. Ha megbízható fuvarozó céget keres, akkor most biztosan jó helyen jár…

Áruszállítás Budapesten és országosan egyaránt

Cégünk egyik fő profilja a belföldi közúti teherszállítás és áruszállítás, ezen tevékenységeinket immáron több évtizede végezzük. Központunk Budapesten van, de raklapos és egyéb nem veszélyes áruk szállítását országos viszonylatban vállaljuk.

Bizonyos szállítási szolgáltatásainkat, csak Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében végezzük, ezen szolgáltatásaink az építőanyagok és ömlesztett áruk szállítása, valamint a zsákos sittszállítás.

Legyen szó építőanyag vagy ömlesztett áru szállításáról, raklapos áruszállításról, zsákos sittszállításról vagy lomtalanításról, cégünkre biztosan számíthat. A belföldi fuvarozás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunk, garantáltan az Önök hasznára lesz.

Teherautóink 3.5 tonna össztömegűek, így sehova sem kell külön behajtási engedélyt igénybe venni. Ez hatalmas könnyebbséget jelent megrendelőink részére, ugyanis Budapest belvárosában is szinte korlátlanul végezhetünk szállítási feladatokat, ezáltal rugalmasabbá, és gyorsabbá téve az áruszállítási folyamatot.

Megrendelőink rendelkezésére tudunk bocsájtani nyitott, zárt, és billenőplatós tehergépjárműveket egyaránt. Kiemelt figyelmet fordítunk tehergépjármű parkunk folyamatos karbantartására, mind műszakilag, de ugyanúgy esztétikailag egyaránt.

Belföldi teherszállítással, áruszállítással, építőanyag szállítással, és zsákos  sittszállítással kapcsolatosan, hívjon minket bizalommal, és mi mindenben a segítségére leszünk!

Zsákos Sittszállítás – Lomtalanítás Budapesten és Pest megye számos településén

– Zsákos sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat kizárólag Budapesten és Pest megye egyes részein végezzük, mint például: Budaörs, Törökbálint, Érd, Vecsés, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti.

– Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a felgyülemlett építési törmeléket, tehergépjárművekkel szállítjuk el, így Önnek még a területfoglalási engedélyek beszerzésével sem kell bajlódnia.

– A tehergépjárművel történő zsákos sittszállítás megrendelése esetében, Önnek nem kell bajlódni területfoglalási engedély beszerzésével, mint a konténeres sittszállítás rendelés esetében, mivel az általunk kínált szolgáltatás, konténer kihelyezést nem tartalmaz.

– Az összegyűlt sittet, lomot, építési törmeléket, tehergépjárművekkel szállítjuk el, és saját kezűleg rakodunk fel. Amennyiben a sittet pincéből vagy emeletről kell kitermelni, nekünk az sem jelent problémát, sőt mi több, pontosan ez cégünk legnagyobb erőssége.

Tici Transport – Garantált megoldásokat szállítunk

Megosztás

Cím

Cím:

Budapest

GPS:

47.43794649496568, 19.119971709594665

Telefon:
Elérhetőségek
Útvonaltervezés

Nyitvatartási idő

Hétfő

07:00 - 19:00

Kedd

07:00 - 19:00

Szerda

07:00 - 19:00

Csütörtök

07:00 - 19:00

Péntek

07:00 - 19:00

Szombat

07:00 - 18:00

Vasárnap

08:00 - 18:00

Értékelés

Ár
Elhelyezkedés
Személyzet
Szolgáltatás
Mennyire ajánlanád?
Publikálás ...
Az értékelésed sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük