info@ecitybox.com

HELLO BUDAPEST!
Luxusautó kölcsönző – Exclusive Car Hungary
titleName

Luxusautó kölcsönző – Exclusive Car Hungary

Exkluzív / Luxusautó bérlés Budapesten és országosan

Exclusive Car Hungary

Szerezz családtagjaid, barátaid számára egy olyan fantasztikus élményt, amire garantáltan még évtizedek múlva is emlékezni fognak. Lepd meg feleségedet egy élmény autókázással Budapest belvárosában, mondjuk egy 1960-as évjáratú Porsche Speedsterrel. Szerinted mennyire fog leesni az álla, ha egy ilyen meglepetéssel előrukkolsz?

Vagy a kedves férjed milyen fejet vágna, ha mondjuk szülinapján egy 1961-es Rolls Royce Silver Cloude II várná a házatok előtt, hogy végig suhanjon vele a nagykörúton, és boldog-boldogtalan neki integessen?

Az tuti, hogy újra a fejébe vésné egy ilyen élmény után a házassági évfordulótokat, és akkor már Te is nyugodtan feldobhatod a régóta tervezett álomnyaralással kapcsolatos kérésedet, mert egy ilyen kaliberű meglepi után már nem igazán fog nemet mondani a kedves férjed.

Mekkora élményt jelentene szüleidnek, nagyszüleidnek szerinted, hogyha egy jeles alkalomra kibérelnéd nekik valamelyik exkluzív gépjárművünket?

Mondjuk egy 1986-os évjáratú Rolls Royce Silver Spurt?

Szerinted meghatódnának, ha fiatalságuk főbb állomásaira egy ilyen autócsoda vinné őket? Biztos hogy a világon abban a pillanatban nem lenne náluk boldogabb szülő, ez garantált. Attól a perctől kezdve, minden fiatalkori baklövésed egy életre lenne megbocsájtva. Még 20 év múlva is azt mesélnék a szomszéd Terike néninek, hogy az ő gyerekük vagy unokájuk egy Rolls Royce repítette őket végig a városon, és közben a közterületesek lapátolták össze a járókelők állát a földről.

Belegondoltál már abba a helyzetbe, hogy a kedvenc főnökötök, aki már 5 éve nem adott fizetésemelést arra hivatkozva, hogy most nem úgy megy a cégnek, és közben most is a Maldív szigeteken lövi a szelfiket, 4 delfin társaságában, milyen szinten kapna sokkot, hogy az ő kis szuper alkalmazottai a céges bulira egy Bentley Arnage Red Label bérlésére dobtak neki össze? Szerinted kapnátok ezután pulyka pénzt? Még ha a csúf gonosz hókuszpók is a cégetek vezérigazgatója, akkor is bepárásodott szemmel, indítaná el a 13. havi fizetését mindenkinek.

Az ember életében nem sokszor adódik, hogy házasságot köt valakivel, ezért erre a nagy napra szeretünk különösen felkészülni. A férfiak jól tudják, hogy ez a várva várt alkalom sokkal fontosabb a nők számára, mint saját maguk számára, nekik már az is bőven elég, ha mondjuk nem esnek el az oltár előtt, és az ital kitart majd reggelig a bulin.

Viszont a nők igen is szeretik megadni a módját, és ez így van rendjén. Amennyiben Te egy kicsit figyelmesebb férj vagy, és valóban szereted a leendő feleségedet, akkor olyan élményben részesítheted, hogy ne csodálkozz ha csak ennyit fog tudni mondani: De jó hogy nem a Huffnágel Pistához mentem feleségül!

És ezt hogy tudod elérni?

Van egy biztos tippünk: Rolls Royce Phantom, csak ennyi… Abban a pillanatban, hogy ez a kocsi begördül értetek és elmentek vele a templomig, az 100% hogy a fiatal feleség jelölt, útközben 30-szor mondja majd ki az Igent. Onnantól kezdve életed végéig a hideg sör a hűtőben lesz, a töltött káposztát, almás rétessel eszed minden héten, még kérned sem kell, és a baráti összejöveteleket, a hölgy társaság úgy fog rád tekinteni, mintha maga Zeusz állna ott előttük.

“ÉLMÉNYEKET GYŰJTSÉL, NE TÁRGYAKAT!”

Exclusive Car Hungary – Partnered az élményekben

Megosztás

Cím

Cím:

Budapest

GPS:

47.4877050006179, 19.039119201049743

Telefon:
Elérhetőségek
Útvonaltervezés

Nyitvatartási idő

Hétfő

07:00 - 19:00

Kedd

07:00 - 19:00

Szerda

07:00 - 19:00

Csütörtök

07:00 - 19:00

Péntek

07:00 - 19:00

Szombat

07:00 - 19:00

Vasárnap

08:00 - 18:00

Értékelés

Ár
Elhelyezkedés
Személyzet
Szolgáltatás
Mennyire ajánlanád?
Publikálás ...
Az értékelésed sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük