info@ecitybox.com

HELLO BUDAPEST!
Kárpittisztítás – Winner Kárpittisztító
titleName

Kárpittisztítás – Winner Kárpittisztító

Kárpittisztítás – Winner Kárpittisztító 5 1 (1) Vélemény benyújtása

Profi kárpittisztítás Budapesten és vonzáskörzetében

Kárpitozott bútorok helyszíni tisztítását vállaljuk Budapesten és vonzáskörzetében, immáron több mint 15 éve. Úgy érezzük, hogy egy olyan rohanó világban, mint amilyenben most élünk, most, amikor minden változik egyik pillanat alatt, ha az ember értéket ad, és értéket közvetít, akkor a fennmaradást még ilyen gyorsan változó körülmények között is biztosítani tudja.

“Ezért tűztük ki képzeletbeli zászlónkra, azt a víziót, hogy nem fogunk a minőségből engedni, nem fogunk csak azért, hogy esetlegesen pár munkával többet tudjunk megcsinálni, napi, vagy akár havi szinten.”

Ez nálunk szentírás marad, és ezen gondolkodás mentén fogunk tovább haladni a jövőben is, mert így ha nem is mindenkit sikerül kiszolgálni, de akit igen, annak maximális minőséget adhatunk, és kialakíthatunk egy hosszútávú partnerkapcsolatot, ami a mai, rohanó világban bizony kincset ér, és mi ezeket a kincseket szeretnénk gyarapítani, és nagyon-nagyon hosszútávon megtartani. Ezért köszönjük minden régebbi és visszatérő partnerünknek, hogy minket választottak a kárpittisztítással kapcsolatos feladatok elvégzésére, és ígérjük, hogy azon leszünk ez a bizalom még sokáig megmaradjon.

És azon leendő partnereinknek, akik szívükön viselik kedvenc ülőgarnitúrájuk, foteljük, kanapéjuk, vagy bármilyen egyéb berendezési tárgyuk sorsát, tegyenek egy próbát velünk, és mi ígérjük, a tudásunk legjavát fogjuk nyújtani minden egyes kárpittisztítási szolgáltatás megrendelése esetében. Mert ne feledjék a mondást:

“Lakásunk, irodánk tisztasága, saját belső világunk tükörképe is egyben…”

Ebben benne van minden amit képviselünk. Mi azon leszünk, hogy az Önről alkotott képet, a legjobb formájában adhassuk vissza a külvilág felé minden olyan személynek, akit megtisztel bizalmával, és az otthonába, irodájába fogad vendégül. Varázsoljuk együtt kárpitozott bútorait újra csodálatossá, hogy ne kelljen szégyenkezni ez miatt senki előtt sem. Hozzuk vissza régi fényét minden olyan ülőgarnitúrának, kanapénak, fotelnak, stb. amihez szép emlékek kötik, és nem szívesen válna meg tőle.

Winner Kárpittisztító

Megosztás

Cím

Cím:

Budapest

GPS:

47.492112811904676, 19.03542848144525

Telefon:
Elérhetőségek
Útvonaltervezés

Nyitvatartási idő

Hétfő

07:00 - 19:00

Kedd

07:00 - 19:00

Szerda

07:00 - 19:00

Csütörtök

07:00 - 19:00

Péntek

07:00 - 19:00

Szombat

08:00 - 19:00

Vasárnap

08:00 - 18:00

Értékelés

Ár
Elhelyezkedés
Személyzet
Szolgáltatás
Mennyire ajánlanád?
Publikálás ...
Az értékelésed sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Winner Carpet június 16, 2018 10:18 de.
Ár
Elhelyezkedés
Személyzet
Szolgáltatás
Mennyire ajánlanád?

A Winner kárpittisztítót, minden kedves ismerősömnek és ismeretlennek egyaránt, nyugodt szívvel ajánlom.

Baráti üdvözlettel, Dr. Tóth Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük