info@ecitybox.com

HELLO BUDAPEST!
Művészház – Többre vagy képes, mint gondolnád!
titleName

Művészház – Többre vagy képes, mint gondolnád!

Lelkes csapatunkkal 7 éve azon dolgozunk, hogy minél több embernek, így neked is visszaadjuk az alkotás önfeledt örömét és megmutassuk számodra, hogy rajzolni nem csak hatalmas öröm, kikapcsolódás, sikerélmény és önbizalom növelő, de ráadásul még mindezek mellett könnyű is.

És ne aggódj, ha most még csak a pálcikaemberek is nehezen mennek. Nálunk biztos kezekben leszel és észrevétlenül tanítunk meg rajzolni. 🙂

Ha már most is jól megy a rajzolás az is nagyon szuper, akkor eláruljuk azokat a titkokat, amivel még élethűbbé tudod varázsolni az alkotásaidat, úgy ahogy ezt már megtettük több rajztanárral, festő-, vagy tetováló művésszel. Hisz fejlődni mindig kell. 🙂

A Művészházban már 8-9 éves kortól tartunk Jobb agyféltekés rajztanfolyamokat gyerekeknek és 14 éves kortól felnőtteknek, és mindezek mellett egyéb más művészeti területekkel is megismerkedhetsz, mint például a pasztell, színes ceruzaegy mozdulat festés tanfolyamok.

Tanfolyamaink a piacon a legszélesebb körben, folyamatosan bővülnek és frissülnek, így nagy palettából választhatsz és az alaptanfolyamod után is több területen tudsz fejlődni tovább.

Számunkra fontos a sikered, így erre a tanfolyamokon és azok után is nagy gondot fordítunk: a képzést követően is díjmentesen kereshetsz bennünket kérdéseiddel, leveleiddel. Imádunk otthon rajzolt képeket is kapni tőlük, mert így tudjuk, hogy használják az itt szerzett tudást.

Várunk téged is sok szeretettel a béke és nyugalom szigetére: a Művészházba, ahol pár nap önfeledt alkotás, fejlődés, sikerélmény és öröm vár rád is! 🙂

A Művészházban:

  • fontos, hogy nagyon jól érezd magad.
  • barátságos és közvetlen hangulat.
  • A tanfolyamon ajándékba kapod a rajzcsomagot, amelyet a tanfolyam után haza is vihetsz.
  • Garanciát vállalunk az első és harmadik napi rajzod közötti drámai változásért.  Ha úgy ítéled meg, hogy nálad nem működött, visszakapod a tanfolyam árát.
  • A tanfolyam után is folyamatos segítséget nyújtunk számodra, így korlátlan ideig nagy szeretettel várom alkotásaid e-mailen, s szívesen adok tanácsokat.
  • A Művészháznál folyamatos  továbbfejlődési lehetőségek több művészeti ágban  legyen az a festés, a színes ceruza, vagy a pasztell.
  • A sűrűn induló induló tanfolyamok megkönnyítik, hogy számodra hogy akkor tudj jönni, amikor számodra megfelelő legyen az hétvége, vagy hétköznap.

Válaszd ki a tanfolyamodat és jelentkezz!

Időpontok / Jelentkezés

Megosztás

Cím

Cím:

1062 Budapest, Lehel utca 5.

GPS:

47.5175524, 19.0635341

Telefon:
Útvonaltervezés

Értékelés

Ár
Elhelyezkedés
Személyzet
Szolgáltatás
Mennyire ajánlanád?
Publikálás ...
Az értékelésed sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük